Hvorfor virker småmolekylært peptid så raskt?Se på næringsopptaket av peptid

nyheter

Peptid er veldig populært på 21stårhundre.Så, vet du peptid?Hva er mekanismen for absorpsjon av næringsstoffer med peptid?

Det er forskere som har funnet ut at næringsabsorpsjonsmekanismen til småmolekylært peptid har minst ni egenskaper.

1615254850(1) 1615254773(1)

1.Uten fordøyelsen kan absorberes direkte

Den tradisjonelle næringsteorien mener at protein må fordøyes til frie aminosyrer slik at de kan absorberes og utnyttes av dyr.Imidlertid er det noen undersøkelser som tyder på at protein kan produseres til oligopeptid i fordøyelsen, og de fleste oligopeptider kan komme fullstendig inn i menneskekroppen gjennom tarmslimhinneceller.

2.Rask absorpsjon, lavt energiforbruk og bærer er ikke lett mette

Studier har funnet at absorpsjonshastigheten til aminosyrerester i lavt peptid er raskere enn frie aminosyrer.Noen eksperimenter har vist at oligopeptid er enklere og raskere absorpsjon og utnyttelse av mennesker enn aminosyrer, og uten forstyrrelse av anti-ernæringsfaktorer.

3.Absorbert i en komplett form

Lite molekyl peptid er ikke lett å hydrolysere i tarmen, men det kan komme helt inn i blodsirkelen.Dessuten kan lavt oligopeptid i blodsirkelen delta direkte i proteinsyntesen, og lever, nyre, hud og andre organisasjoner kan utnytte småmolekylære peptider fullstendig.

4. Det er store forskjeller mellom transportmekanismen til oligopeptid og animosyrer.Og det er ingen problemer med å fullføre med aminosyretransport for bærer og antagonisme i prosessen med absorpsjon.

5. Siden det unngår konkurransen med fri aminosyre under absorpsjon, kan småmolekylære peptider balansere inntaket av aminosyrer og øke synteseeffektiviteten til protein.For spedbarn med umodne fordøyelsessystemer, eldre mennesker hvis fordøyelsessystem begynner å degenerere, idrettsutøvere som har et akutt behov for nitrogentilskudd, men som ikke kan øke belastningen av mage-tarmfunksjonen, og de med dårlig fordøyelse, ernæringsmangler, svake kropper og sykdomstilskudd aminosyrer i form av peptider kan forbedre opptaket av aminosyrer og dekke kroppens behov for aminosyrer og nitrogen.

1615254661(1)

6.Øk absorpsjonen av aminosyrer

Blandingen mellom småmolekylært peptid og aminosyre er den beste absorpsjonsmekanismen for kroppens absorbere protein.

7.Øk absorpsjonen av mineraler

Små peptider kan danne chelater med mineralioner som kalsium, sink, kobber og jern for å øke deres løselighet, noe som gagner absorpsjonen av menneskekroppen.

8. Når det absorberes av mennesker, kan oligopeptid være direkte som nevrotransmitter, og indirekte stimulere utskillelsen av tarmreseptorharmoner.

9.Forbedre veksten og utviklingen av tarmslimhinnens struktur og funksjon

Småmolekylært peptid kan fortrinnsvis brukes som energistoffer for utvikling av intestinal slimhinneepitelcellestruktur og funksjon, som effektivt forbedrer veksten og reparasjonen av tarmslimhinnen, og opprettholder den normale strukturen og funksjonen til den.

Velkommen til å kontakte oss for mer detaljer.

Nettsted: https://www.huayancollagen.com/

Kontakt oss:hainanhuayan@china-collagen.com         sales@china-collagen.com

 

1615254735(1)


Innleggstid: Mar-09-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss