Hva er lite molekyl peptid?

nyheter

På begynnelsen av 1900-tallet syntetiserte EmilFischer, vinneren av Nobelprisen i kjemi i 1901, kunstig dipeptid av glycin for første gang, og avslørte at den sanne strukturen til peptidet er sammensatt av amidbein.Etter ett år foreslo han ordetpeptid, som startet den vitenskapelige forskningen av peptid.

Aminosyrer ble en gang ansett for å være den minste enheten i kroppen's absorpsjon av proteinmat, mens peptider bare ble anerkjent som sekundær nedbrytning av protein.Med den raske utviklingen av vitenskap og næringsstoffer har forskere oppdaget at etter at protein er fordøyd og spaltet, i mange tilfeller blir små peptider sammensatt av 2 til 3 aminosyrer direkte absorbert av den menneskelige tynntarmen, og absorpsjonseffektiviteten er høyere enn det. av enkeltaminosyrer.Folk erkjente gradvis at små peptider er et av de viktigste stoffene i livet, og dets funksjon har deltatt i alle deler av kroppen.

1

Peptid er polymer av aminosyre, og en slags forbindelse mellom aminosyre og protein, og består av to eller flere enn to aminosyrer knyttet til hverandre gjennom peptidkjeden.Derfor, på ett begrep, kan vi vurdere at peptid er ufullstendig nedbrytningsprodukt av protein.

Peptider er sammensatt av aminosyrer i en bestemt rekkefølge forbundet med en peptidkjede.

I henhold til den aksepterte nomenklaturen, delt det inn i oligopeptider, polypeptid og protein.

Oligopeptid består av 2-9 aminosyrer.

Polypeptid består av 10-50 aminosyrer.

Protein er et peptidderivat som består av mer enn 50 aminosyrer.

Det var en oppfatning at når protein kom inn i kroppen, og under påvirkning av en rekke fordøyelsesenzymer i fordøyelseskanalen ville fordøyes til polypeptid, oligopeptid og til slutt spaltes til frie aminosyrer, og absorpsjonen fra kroppen til protein kan bare bli gjort i form av frie aminosyrer.

Med den raske utviklingen av moderne biologisk vitenskap og næringsstoff, har forskere funnet ut at oligopeptid kan absorberes fullstendig av tarmen, og gradvis aksepteres av mennesker som oligopeptid type I og type II bærere ble vellykket klonet.

Den vitenskapelige forskningen har funnet at oligopeptid har en unik absorpsjonsmekanisme:

1. Direkte absorpsjon uten fordøyelse.Den har en beskyttende film på overflaten, som ikke vil bli utsatt for enzymatisk hydrolyse av en rekke enzymer i det menneskelige fordøyelsessystemet, og går direkte inn i tynntarmen i en fullstendig form og absorberes av tynntarmen.

2. Rask absorpsjon.Uten noe avfall eller ekskrementer, og reparasjon for de skadede cellene.

3. Som en bærebro.Overfør alle typer næringsstoffer til celler, organer og organisasjoner i kroppen.

2

Det er mye brukt på mange felt som medisinsk pleie, mat og kosmetikk med sin enkle absorpsjon, rike næringsstoffer og ulike fysiologiske effekter, som blir et nytt varmt punkt i høyteknologisk felt.Småmolekylært peptid har blitt anerkjent av National Doping Control Analysis Organization som trygt produkt for idrettsutøvere å bruke, og People's Liberation Army Eighth One Industrial Brigade tar småmolekylære peptider.Småmolekylære peptider har erstattet energibarer brukt av idrettsutøvere tidligere.Etter konkurransetrening med høy intensitet er det bedre å drikke en kopp småmolekylære peptider for å gjenopprette fysisk form og opprettholde helse enn energibarer.Spesielt for muskel- og beinskader er reparasjonsfunksjonen til småmolekylære peptider uerstattelig.


Innleggstid: 07. april 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss