Den økonomiske delegasjonen til den amerikanske ambassaden og konsulatet i Kina besøkte Hainan Huayan Collagen

nyheter

27. april besøkte finansdelegasjonen til USAs ambassade og konsulat i KinaHainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd(heretter referert til som Hainan Huayan Collagen).Huang Shan, presidenten for Hainan Huayan Collagen, møtte delegasjonen og hadde en vennlig utveksling med dem.Formålet med dette besøket er å styrke forretningsutveksling og samarbeid mellom Hainan Huayan Collagen og selskaper i Midtvesten av USA.

12_副本

Under møtet besøkte delegasjonen fabrikken, lære om utviklingshistorien, FoU og innovasjonsprestasjoner og utmerkelser til Hainan Huayan.

23_副本

Etter besøket holdt de to sidene et symposium for vennlige utvekslinger.Chen Liaorui, administrerende styreleder for det amerikanske handelskammeret i Kina i Midtvesten, introduserte situasjonen i Midtvesten i USA, og sa at medlemsbedriftene i handelskammeret alltid har vært veldig bekymret for byggingen av Hainan Free Trade Port, og mange medlemmer har direkte eller indirekte deltatt i den gjennom ulike kanaler.

 

Delegasjonen smaker på våre hete salgsprodukter, som f.ekskollagen fra fiskogasxatanthin collagen tri peptid oral drikke, begge disse produktene er populære, og har forskjellige gode tilbakemeldinger.

fotobank_副本fotobank_副本

Forankret i Hainan, å tjene verden har alltid vært vår tro, og vi vil alltid tilby høy kvalitet og konkurransedyktig pris for våre kunder og venner.

 

Velkommen til å kontakte oss for mer detaljer.

 

Offesiell nettside:www.huayancollagen.com

Kontakt oss: hainanhuayan@china-collagen.com     sales@china-collagen.com

 

 


Innleggstid: mai-06-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss