Effekten av lite molekylært peptid på skjønnhet

nyheter

Kollagen peptider det grunnleggende stoffet i menneskekroppen, alle kjernestoffer i menneskekroppen eksisterer i form av peptid.Amerikansk medisinsk ekspert Dr. Eugreen sa: Peptider brukes til å behandle nesten enhver sykdom, og det er ingen medisin å sammenligne med det!!Den berømte amerikanske biologen Dr. Krass sa at småmolekylært aktivt peptidterapi vil øke menneskets levetid med minst 20 år.Dr. Nicholas Perikon, styreleder for International Symposium on Skin Aging i USA, sa at bioaktive peptider har ekstremt sterk aktivitet og mangfold, bedre enn noen ernæring og medisin!Eksperter ber høyt om at helsen til peptider kommer.Peptider vil lede den menneskelige ernæringsrevolusjonen i det 21. århundre.Peptider vil gi et stort bidrag til menneskers helse og lang levetid.

fotobank (1)

Peptidhelsen har økt i verden.Peptider har ekstremt sterk aktivitet og mangfold, og er hotspot for forskning og utvikling i verden av biologi, medisin og farmasi.Bioaktive peptider er høyt hyllet av moderne biologi og gir stor oppmerksomhet og ros.Med den gradvise utdypingen av forskningen de siste årene har flere og flere biologiske funksjoner av det biologisk aktive stoffet blitt oppdaget, noe som gir det internasjonale biologiske samfunnet et stort sjokk og glede.Et fascinerende biologisk vidunder er nå foran folk, og dets avledede biomedisinske produkter, biologisk helsekost og biologisk kosmetikk vil komme menneskeheten til gode.Peptider er livsformen.Alle aktive stoffer i menneskekroppen eksisterer i form av peptider.Uten peptider ville livet stoppet opp.Denne typen kraftige forbindelser er bedre enn noen ernæring og medisin.Det er et magisk våpen for menneskers helse.Peptider er oppført som nasjonale spesialmat for medisinsk ernæring, og nasjonale idrettsutøvere er trygge å ta produkter.National 301 Hospital og Peking Union Medical College Hospital anbefales sterkt av ernæringsavdelingen.

1. Bleking av hud

Menneskelig hudfarge bestemmes hovedsakelig av melanin i epidermale celler.Dersom innholdet av tioaminogrupper i huden øker og aktiviteten til tyrosinase avtar, kan begge forhindre melaninproduksjon.Selve det lille peptidet inneholder et betydelig antall sulfhydrylgrupper.Småmolekylære peptider inneholder også biologiske hemmere, som kan hemme aktiviteten til tyrosinase ved å fange opp kobberioner i tiosinase, og dermed redusere mengden melanindannelse.I tillegg inneholder små peptider også faktorer som fortynner pigmentet.Småmolekylære peptider har ikke bare de doble effektene av å forebygge og lysne, men har også egenskapene til å bleke huden.

fotobank (1)

2. Gjenopprett huden

Lite molekylært peptid kan trenge direkte inn i bunnen av huden for å gjenopprette denaturerte celler til frie radikaler, og insisterer på at celler produserer kollagen for å reorganisere hudens fibrøse vev.

3. Forny huden

Lite molekylært peptid har ikke bare funksjonen som anti-inflammatorisk og fornyer huden, men har også effekten av å fremme hårveksten.

fotobank


Innleggstid: 29. oktober 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss