Tilskudd av kollagenpeptid er en god måte å antialdring

nyheter

Med den dyptgående utviklingen av antialdringsindustrien og populariseringen og anvendelsen av antialdringskunnskap, blir folk som er bekymret for antialdring yngre og yngre, og gruppen av forbrukere av antialdringsprodukter vil fortsette å utvide seg .

 

Aldring av huden er et problemområde over hele verden.Huden er det største organet i menneskekroppen, epidermis, kollagen- og elastinnettverket i dermis, og det subkutane fettvevet gir opphav til hudens biomekaniske og fysiologiske egenskaper.

fotobank (2)

Faktorer som aldring, hormoner, UV-stråling og ernæring påvirker hudens utseende, struktur og integritet.Under aldringsprosessen gjennomgår huden kvalitative endringer.Tap av elastisitet, reduksjon i epidermal tykkelse og kollageninnhold og økte rynker er hudens aldringskarakteristikk.

 

Kollagenhydrolysat(CH) har lenge vært brukt i legemidler ogkosttilskuddfor å forbedre hud og bruskvev, absorberes det i fordøyelseskanalen, og forekommer delvis i menneskeblod i form av små peptider.

fotobank (2)

Hainan Huayan fokuserer på studiet av kollagenpeptid.Fiskekollagenpeptidpulverer vårt hete salgsprodukt, det er veldig populært blant kunder i inn- og utland.Dessuten får vi mange gode tilbakemeldinger fra dem.

 

Velkommen til å kontakte oss for mer detaljer.

 

Offisiell nettside: https://www.huayancollagen.com/

 

Kontakt oss:hainanhuayan@china-collagen.com   sales@china-collagen.com

 


Innleggstid: Des-02-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss