Trygg og ernæringsmessig matavledet peptid

nyheter

Det spesielle næringsstoffet til peptid er hovedernæringsressursen for babyer.Food protein som råmateriale, matavledede peptider fremstilles ved biologisk enzymatisk hydrolyse, og prosessen er ekvivalent med matproteinet's.Et stort antall undersøkelser har funnet ut at matavledede peptider er trygge, og det kan brukes mye i mat som matingredienser.

fotobank (1)

 

Hva's mer, gjennom den enzymatiske hydrolysen, kan matprotein tilberedes til peptider, spesielt oligopeptider, som i stor grad ødelegger allergenet og reduserer dets sensibilisering.

 

Fordeler:

1. Oppløsning er forutsetningen for at næringsstoffer kan tas opp og utnyttes.Alle typer næringsstoffer i menneskekroppen må fordøyes til løselig form (enten løselig i vann eller lipider) før det kan absorberes og brukes. Sammenlign småmolekylært peptid med protein, protein er ikke i stand til å oppløses, mens småmolekylært peptid er lett å bli absorbert og utnyttet.Det er undersøkelser som har vist at absorpsjonshastigheten til protein kan nå 30-40%, og absorpsjonshastigheten for småmolekylære peptider kan nå mer enn 98%.Derfor er lite molekylært peptid bedre enn protein i det.

 

2. Når småmolekylært aktivt peptid kommer inn i menneskekroppen, kan det reparere, gi næring til organer og celler.

2

 

3. Lite molekylært peptid kan forbedre menneskets immunitet, gå direkte inn i celler og smelte sammen med cellemembranen for å forhindre bakterier og virus.

 

4. Lite molekylært peptid kan anti-rynke, stramme porene, redusere flekker og gjenopprette elastisiteten til huden.Dessuten kan det øke syntesen av kollagen.

 

5. Lite molekylært peptid kan øke seksuell funksjon og fremme seksuell lyst for å forlenge menns seksuelle holdbarhet.

 

6. Lite molekylært peptid kan fremme syntesen av muskelceller, og gi aktivt peptid for å øke muskelinnholdet.

 

Hainan Huayan Collagen har vært i kollagenpeptid i 16 år, vi tok i bruk internasjonal avansert biologisk enzymatisk hydrolyseteknologi for vellykket lansering av kollagentripeptid, fiskekollagenpeptid, østerspeptid, sjøagurkpeptid, krokodillepeptid, silkeormpuppepeptid, meitemarkpeptid, soymepeptid. peptid, valnøtt peptid, erte peptid, etc. Og våre produkter er mye brukt i alle slags felt som mat, kosmetikk og medisin.

8584ae1a

 

 


Innleggstid: 17. desember 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss