Kjenner du til disse effektene av kollagenpeptider på leddene?

nyheter

I beinmatrisen er innholdet av kollagen svært høyt.Det (kollagenfibre) er vevd inn i et nett, som er innlagt med proteoglykaner og fuktighet, og inneholder også en liten mengde mineraler og fett, fordi dette nettet låser inn fuktighet og proteoglykaner, og gircartilasitet.

1

 

I studiet av aktive peptider fant forskerne at aktive peptider, som en lav molekylvekt, kan binde en stor mengde metallioner, har unike egenskaper, og de aktive peptidene er spesielt effektive mot revmatisme og beinsykdommer.Mekanismen er som følger.

 

1. Under revmatisme og revmatoid betennelse påvirkes kollagenfibre av aktiviteten til lysinoksidase.Dette enzymet inneholder metallkobber.Det aktive peptidet kan kombineres med kobber og skilles ut fra kroppen, redusere aktiviteten til enzymet, og derved redusere hyperplasien av synovialmembranen i leddhulen.

 

画板 2

2. Aktive peptider kan effektivt fjerne frie oksygenradikaler som genereres i den inflammatoriske reaksjonen, beskytte tilstøtende normalt vev, celler skades ikke, og opprettholde normal viskositet til leddvæsken i leddhulen.

 

 

3. Kollagenpeptiderkan fremme reparasjon av bein- og leddtraumer.Aktive peptider har en toveis regulerende effekt på pasienter med osteoporose.Den ene er å fremme antall osteocytter og forbedre den relative ubalansen mellom osteoblaster og osteoklaster hos middelaldrende og eldre mennesker.Deandre ermasse av osteocytter, fremmer binding med kalsium, styrker benforkalkning og bendannelse.

 

 

4. Fisk kollagen peptiderkan aktivere vitaliteten til syke celler og effektivt forbedre kroppens immunitet.Praksis har vist at aktive peptider har åpenbare hemmende effekter på revmatisme, revmatisme og andre leddsykdommer, og er trygge og har ingen bivirkninger.

1_副本

 

 

Kollagen er et av de mest tallrike proteinene i dyrevev.Dens hovedfunksjon er å gi og opprettholde den strukturelle integriteten til den ekstracellulære matrisen, og den ekstracellulære matrisen av brusk og bein er rik på kollagen.Det er et ideelt biostillasmateriale for osteokondral vevsteknikk, og gir også mulighet for tidlig intervensjonsbehandling av store bruskdefekter.Fiskekollagen av medisinsk kvalitet er laget av marine fiskeskjell og skinn.Kollagenet produsert av Hainan Huayans patenterte bio-enzym-retningsskjæringsteknologi har utmerket tilhørighet til menneskelig brusk og kan repareres godt.

牛肽3_副本

 

Velkommen til å kontakte oss for mer detaljer.

Offesiell nettside: www.huayancollagen.com

Kontakt oss:hainanhuayan@china-collagen.com   sales@china-collagen.com

 

 


Innleggstid: 13. mai 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss