Introduser kort bovint kollagen

nyheter

Bovint kollagener et kollagenpeptid ekstrahert fra bovint bein ved bruk av biologisk enzymatisk hydrolyseteknologi.Bovint beinpeptider rik på 18 typer aminosyrer.Den er ikke bare rik på aminosyrer, høy på proteiner og fri for fett, noe som møter folks behov for "lav-fett og høy-protein", og kan også absorberes effektivt i menneskets tarm;den inneholder også hjernevev som ikke kan brukes.Mangelen på fosfolipider, kollagen og kondroitin for å forhindre benaldring, metionin og B-vitaminer, vitamin A, etc., for å fremme leverfunksjonen.

fotobank
Den enzymatiske hydrolyseprosessen avHainan Huayan kollagenhar mange fordeler:

1. De enzymatiske hydrolyseforholdene er vanligvis milde, så det vil ikke forårsake molekylær strukturvariasjon, og de funksjonelle komponentene vil ikke bli inaktivert;

 

 

2. Enzymet har et fast enzymskjæringssted, derfor kan størrelsen på molekylvekten etter hydrolyse kontrolleres, og et hydrolysert produkt med en relativt konsentrert molekylvektsfordeling kan oppnås;

 

 

3. Siden det ikke brukes syre og alkali i den enzymatiske hydrolyseprosessen, er den enzymatiske hydrolyseprosessen miljøvennlig og forurenser ikke miljøet.

画板 2

 

Hvis du har spørsmål om dette produktet, velkommen til å kontakte oss, vårt profesjonelle team kan betjene med 24 timer.

 

Offesiell nettside:https://www.huayancollagen.com/

 

Kontakt oss:hainanhuayan@china-collagen.com   sales@china-collagen.com

 

 


Innleggstid: Nov-04-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss