Å drikke valnøttpeptid er en god måte å forbedre hukommelsen og øke immunforsvaret på, vet du hvorfor?

nyheter

 

Valnøtt peptider et lite molekyl peptid ekstrahert fra valnøttprotein etter fjerning av olje og ved bruk av avansert retningsbestemt biologisk enzymfordøyelsesteknologi og lavtemperaturmembranseparasjonsteknologi.Den er rik på 18 typer aminosyrer som er nødvendige for menneskekroppen.Det er en ny type næringsstoff.Den beholder ikke bare den opprinnelige næringsverdien til valnøtter, men har også ernæringsmessige effekter som er vanskelige å oppnå ved direkte å spise valnøtter.

fotobank_副本

 

 

 

Funksjon:

 

1.Forbedre hukommelsen

Valnøttpeptid kan aktivere hjernebarkens nerveceller, fremme metabolismen av hjernevev, gjenopprette funksjonen til hjerneceller, som effektivt forbedrer evnen til å studere og memhjernen.

 

 

 

2.Forhindre Alzheimer's

Med egenskapene til nervebeskyttelse og antioksidasjon kan valnøttpeptid effektivt fjerne frie radikaler for å økeaktiviteten til antioksidantenzymer og regulerer inflammatoriske faktorer.Det er et trygt og verdifullt stoff for forebygging og behandling av senil demens.

 

 

 

 

3.Øk immunforsvaret

Valnøttpeptid har en sterk antibakteriell effekt, som effektivt kan hemme antall kolonier av skadelige bakterier i menneskekroppen, slik at menneskekroppen er fri for skadelige kolonier.Samtidig kan valnøttpeptid forbedre den fagocytiske evnen til fagocytiske celler, fjerne apoptotiske celler, metabolsk avfall og skadelige virusceller.

 

 

 

4.Senk blodtrykket

Valnøttpeptider kan øke ACE-hemmingshastigheten i kroppen, effektivt redusere produksjonen av angiotensin, og dermed oppnå effekten av å senke blodtrykket.

 

 

Med 17 års kollagenerfaring, er Hainan huayan en profesjonell produsent og leverandør av kollagenpeptid, våre hovedprodukter er fiskekollagenpeptid, marinefiskoligopeptid, kollagentripeptid, sjøagurkpeptid, østerspeptid, soyapeptid, ertepeptid, meitemarkpeptid, etc.

 

Vi har eksportert mange land, som Amerika, Singapore, Japan, Australia og Sørøst-Asia som Thailand, Indonesia, Vietnam, Pakistan, etc.

 

8584ae1a

 

Nettsted: www.huayancollagen.comhnhuayansw.en.alibaba.com

Kontakt oss: hainanhuayan@china-collagen.com    sales@china-collagen.com

 

 


Innleggstid: 22. april 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss